به بخش « پرسشهای متداول آموزش سوسیس و کالباس » خوش آمدید!
این صفحه به منظور پاسخگویی به پرسشهای متداولی که در ارتباط با محصول « آموزش سوسیس و کالباس حرفهای » مطرح میشود، ایجاد شده است. توجه داشته باشید که این صفحه با توجه به پرسشها و مسائل جدید کاربران، توسط مدیران وبیمکس بروزرسانی میشود.
- اگر فایل « آموزش سوسیس و کالباس حرفهای » را در اختیار ندارید، می توانید از طریق این پیوند نسبت به خرید و دانلود آن اقدام نمایید.
- اگر پاسخ پرسش خود را در این صفحه نیافتید، میتوانید از طریق صفحه تماس با ما ، با مدیران وبیمکس در تماس باشید.
پرسش: میخواهم از تولید و فروش سوسیس و کالباس خانگی درآمد داشته باشم، لطفاً راهنمایی کنید.
پاسخ: راهنمای جامعی جهت کسب درآمد از تولید و فروش سوسیس و کالباس خانگی در وبسایت وبیمکس تهیه و تدوین شده است که از طریق این پیوند می توانید مطالعه نمایید.
پرسش: لطفاً صفحه اینستاگرامی مورد تأیید و مرتبط با این آموزش را معرفی کنید.
پاسخ: صفحه اینستاگرامی با شناسه sausage.recipes جهت پشتیبانی و اشتراک مطالب مرتبط با آموزش سوسیس و کالباس خانگی ایجاد شده و فعال می باشد. پیشنهاد میکنیم آن را دنبال کنید.
پرسش: چرا کاور سوسیس یا کالباس بعد از پخت چروک میشود؟
پاسخ: زیرا در هنگام کاور کردن مواد سوسیس یا کالباس، هواگیری به درستی انجام نشده است. توصیه میشود بخش کاور کردن سوسیس و کالباس را در دستور، با دقت مطالعه نمایید.
پرسش: آیا جنس کاور در بافت سوسیس و کالباس تأثیرگذار است؟
پاسخ: بله تأثیرگذار است. سعی کنید کاور سوسیس و کالباس را از مرغوبترین و با کیفیت ترین جنس تهیه نمایید.
پرسش: آیا می توان سوسیس یا کالباس را به روش بخارپز درون قابلمه نیز پخت؟
پاسخ: بله؛ بدین منظور، آبکش فلزی را روی قابلمه قرار داده و قابلمه را تا حدی از آب پر می کنیم که آب وارد آبکش نشود. سپس سوسیس یا کالباس های کاور شده را درون آبکش گذاشته و سر قابلمه را روی آن قرار می دهیم. توجه داشته باشید که سر قابلمه در این روش باید کاملاً بسته باشد. مدت زمان پخت و مراحل بعدی نیز همانند موارد ارائه شده در دستور می باشد.
پرسش: برای اینکه بافت سوسیس و کالباس خرد نشود، چه کارهایی را باید و نباید انجام دهیم؟
پاسخ: ۱- به هیچ وجه مواد اولیه و لازم ذکر شده در دستور را حذف نکنید و مقادیر آنها را نیز کم یا زیاد ننمایید. ۲- مواد سوسیس یا کالباس را مطابق با مراحل توضیح داده شده در دستور، باید به خوبی با هم میکس نموده و زمان قابل توجهی را به این امر اختصاص دهید. ۳- زمان پخت را مطابق با آنچه در دستور ذکر شده مد نظر قرار داده و آن را تغییر ندهید.
پرسش: آیا می توان از ادویه های آماده در تهیه سوسیس و کالباس استفاده کرد؟
پاسخ: بله؛ گرچه نحوه دقیق ساخت ادویه سوسیس و ادویه کالباس در دستور آورده شده است، ولی می توان از ادویه های آماده موجود در فروشگاه های لوازم قنادی نیز استفاده نمود.
این صفحه با توجه به پرسشها و مسائل جدید کاربران، توسط مدیران وبیمکس بروزرسانی میشود.